Individualisering i moderne samfund - en subjektorienteret sociologis perspektiver og kontroverser - Beck, Ulrich; Beck-Gernsheim, Elisabeth (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Oversat af Klaus Møller Kristensen