Tegn på liv? - om følelse og fornuft i etnografisk kulturforskning - Knudsen, Anne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kultutforskning udøves på universiteterne blandt andet ved e\ fag, der har tradition for schizofreni. Denne traditionelle schizofreni dækker alle aspekter af faget, fra forskningsmetoden over de teoretiske antagelser og erkendelsesinteressen og til selve fagets navn.