Den rene Væren, Intet og Tilblivelse - Hartnack, Justus (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I en samtale, Georg Brandes havde med John Stuart Mill hævede denne, at hvad Regel havde skrevet om metafysik var rent nonsens. Hvad Stuart Mill bl.a. fremhævede var Regels påstand om, at Væren er lig Intet.