Subjektivitet og hermaneutik hos Manfred Frank - Bemærkninger til en Schleiermacher-tolkning - Grove, Peter (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I den nye tyske debat om individualitet inden for filosofi, litteraturteori og andre fag har Manfred Frank en fremtrædende positionl. Siden 1970'eme har han beskæftiget sig med temaet, dels gennem overvejende historisk anlagte undersøgelser, dels i form af mere systematiske arbejder. I hans eget projekt, som det fremstår i disse arbejder, udgøres det organiserende centrum - hvis der da er noget sådant - af individualitetstanken.