Rationaliteten i designprocessen - Olsen, Kasper Nefer (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Der er mange måder at bestemme det moderne menneskes misere. De fleste af dem opnår ikke andet end at gentage den på et (formodet) højere plan. Hvis miseren fx diagnosticeres som den ulykkelige erfaring af at "stå uden for" sit eget liv, bliver det ikke meget bedre af, at reflexionen træder endnu et skridt uden for denne udenforståen: det forvandler højst en stum klage til en svagt hørlig jammer, og derved er næppe vundet noget.