Om arkitektur som filosofi, videnskab og kunst - Oxvig, Henrik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I forbindelse med Deutsche Werkbunds 50 årsdag i 1957 søgte Theodor W. Adorno i sin jubilæumstale at erindre det da voksne forbunds medlemmer om, at ikke blot godt, industrielt design er født af en modstand mod det overflødige, ornamentale, det er al god kunst