Filosofi og immanens - Deleuze og Guattari om filosofiens nytte og mulighed som konstruktionisme - Busk, Malene (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Hvad er filosofi? "Under alle omstændigheder har vi aldrig haft problemer vedrørende metafysikkens død eller filosofiens endeligt: det er omsonst, noget anstrengende vrøvl. I dag taler man om systemernes sammenbrud, men det er kun systemets begreb, der har forandret sig."