Kvinden og paradokset i Kierkegaards Frygt og Bæven - Bøggild, Jacob (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
At det enkelte menneske, i sin singularitet, står over det almene, over etikken og loven, og dermed har sat sig ud over sproget, er det paradoks, som bærer Kierkegaards Frygt og Bæven: et værk, der er en lang meditation over historien om Jahves krav til Abraham om, at han ofrer sin eneste søn, Isak.