Semantik og eksistens - en kort introduktion til Tugendhats filosofi - Rasmussen, Anders Moe (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Nærværende artikel er tænkt som en indføring i Ernst Tugendhats filosofiske tænkning. Herunder forstår jeg en fremstilling af Tugendhats filosofi, sådan at der tegnes et helhedsbillede af hans filosofiske position.