Kommunikation som kærlighedskamp - hermeneutik og sprogfilosofi hos Ricæur - Vigsø, Orla (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Hermeneutikkens historie går tilbage til det antikke Grækenland ligesom selve ordet hermeneutik stammer fra det græske hermeneuein, der betyder fortolkning, forklaring, udlægning.