Hvad ved jeg, når jeg behersker sprog - Dummett, Michael (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Når vi reflekterer over sprogbeherskelse, eller over beherskelse af dette eller hint aspekt ved et sprog, er vor tankegang almindeligvis gennemgri hende præget af en forestilling om, at en sådan beherskelse består i viden