Metafysikkens sprogfilosofiske grundlag - Rasmussen, Stig Alstrup (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den engelske filosof Michael Dummett (f. 1925) - indtil for nylig Wykeham Professor ved New College, University of Oxford - har over en periode på måske 25 år været blandt de toneangivende filosoffer i den analytiske tradition.