Diskussionen mellem Cassirer og Heidegger i Davos - Jørgensen, Arne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Cassirer: Hvad forstår Heidegger ved nykantianisme? Hvem er den modstander, som Heidegger har vendt sig imod?