Cassirer og Heidegger – en indledning - Jørgensen, Arne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I den schweiziske kurby Davos (bl.a. kendt fra Thomas Mann's roman Trolddomsbjerget) blev der i 1920'erne, på grund af de mange studerende tuberkulosepatienter, forsøgt oprettet et "internationalt høj alpint universitet". Af forskellige grunde blev planen ikke realiseret, men det lykkedes dog i årene fra · 1928 til 1931 at få etableret nogle ugentlige symposier med internationale gæsteforelæsere.