Qui perd gagne! – en eksistentialistisk meditation over det ondes problem - Rendtorff, Jacob Dahl (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kan man konsekvent vælge en ond moralsk maksime? Hvad sker der, hvis det frie menneske hele tiden søger det onde for dets egen skyld? Giver det mening at tale om en vilje, der følger et kategorisk imperativ om at handle ubetinget ondt?