Sartre, opfindelsen af den totale intellektuelle - Bourdieu, Pierre (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
"Sartre dominerede uden nogen som helst tvivl sin generation, og han fik ingen efterfølger."