Den filosofiske biografi - Samtale med Didler Eribon - Frandsen, Finn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Indledning Hvordan skal den filosofiske biografi skrives? Og skal man overhovedet skrive filosofiske biografier? Kan man ikke blot nøjes med at udgive "samlede værker"? Eller rummer denne tilsyneladende neutrale form for udgivelse en fare for at havne i den modsatte grøft af biografismen, i en "værkmytologi" inspireret af strukturalismens immanensprincip? Og eksisterer der virkelig stadig læsere, der er så naive, at de forveksler liv og værk?