Det 21. århundrede tilhører feminismen - samtale med Richard Rorty - Christensen, Søren; Jeppesen, Morten Haugaard; Stjernfelt, Frederik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
De er nok den mest berømte pragmatist i amerikansk.filosofi i dag - og i den amerikanske tradition står De især tæt på Dewey til forskel fra James og Peirce. Her i Danmark betragtes pragmatismen ofte som en forældet århundredskifte-filosofi; kan De kort skitsere pragmatismen, som De forstår den, og hvad der især er vigtigt i den i dag?