Historiens gåde - Lyhne, Vagn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Det første billede viser en mand, der antagelig er omkring de fyrre. Øret er blottet, åbent, lyttende, læberne lukkede med et udtryk, der ligesom blikket bag stålbrillerne kan tolkes som skeptisk og afventende, men viljefast og bestemt