Perception, politik og den intellektuelle - en samtale med Paul Virilio - Brügger, Niels (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Perception Under Golf-krigen skrev De adskillige avisartikler om krigen. Da jeg læste dem, havde jeg en fornemmelse af, at denne krigs forløb allerede var blevet forudsagt i Deres bøger fra 70'erne og 80'erne.