Idé til en almen historie med verdensborgerlig hensigt - Kant, Immanuel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Uanset hvilket begreb man i metafysisk øjemed måtte gøre sig om viljens frihed, så er dog denne viljes fremtrædelser, de menneskelige handlinger, lige så vel som enhver anden tildragelse i naturen, bestemt gennem almene naturlove.