Tomhedens mærker - introduktion til Alain Badious matematiske ontologi - Olsen, Kasper Nefer (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. Aritmofobi Adomo definerede en gang i sine senere år en musiker som et menneske på flugt fra sin matematiklærer 1) denne definition kan uden tvivl udstrækkes til at gælde størstedelen af de få overlevende, som endnu forsøger at praktisere en humanistisk tænkning på trods af existensen af en "totalt forvaltet verden" udenfor.