Sandhederne, filosofien og sofismen - Hyldgaard, Kirsten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Alain Badiou er træt af al snakken om, at filosofien ikke længere er mulig, at filosofiens projekt enten er overtaget af noget andet, eller at filosofien altid er noget andet end det, den giver sig ud for at være.