"Althusser?"... "Presente!" - Schmidt, Lars-Henrik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Da den franske filosof Louis Althusser døde for nylig, gik det relativt stille af. Dette er bemærkelsesværdigt, når man betænker postyret, da Sartre døde - men også da Foucault og Lacan døde. Ja, da Barthes døde. Det er bemærkelsesværdigt- men ikke så underligt endda.