Richard Rortys pragmatisme - fra hermeneutisk konversation til romantisk innovation - Christensen, Søren; Jeppesen, Morten Haugaard (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I sin første bog Philosophy and the Mirror ofNature fra 1979 gennemfører Richard Rorty et bredt anlagt opgør med epistemologien og dens forskellige arvtagere - først og fremmest inden for den analytiske filosofi.