Folden - Om individualitet hos Gilles Deleuze - Eliassen, Knut Ove (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Frihct er en sentral problematikk i Dcleuzes arbeider, om den sjelden tematiseres eksplisitt. Hans skapende og eksperimenterende tenkning demonstrerer snarere frihcten enn å postulere den imperativt.