Franske individualismer! - Knudsen, Britta Timm (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Jeg vil i det følgende se på hvilken skæbne individualisme-begrebet lider i tre franske samtidsdiagnostikeres mund. Disse er Michel Maffesoli (sociolog), Gilles Lipovetsky (filosof) og Jean Baudrillard (sociosof).