Individualitetens metafysik hos Georg Simmel - Hansen, Nils Gunder (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I sin bog Nachmetaphysisches Denken fra 1988 har Jiirgen Habennas en tekst, der bærer titlen "Individuierung durch Vergesellschaftung. Zu George Herbert Meads Theorie der Subjektivität".