Kan du se komikken? - Thomsen, Ole (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den komiske vision er emnet for det følgende. Med dette, vel stadig noget angelsaksisk klingende, udtryk the comic vision menes der den komiske måde at se på mennesker og på virkeligheden på.