Mennesket versus Gud i en klassisk jødisk vittighed - Raskin, Richard (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Introduktion Jødiske vittigheder kan ofte fortolkes på to (eller flere) meget forskellige måder.