Jacques Derrida og den hæretiske hermeneutik - Handelman, Susan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I Algier, midt i en moske, som kolonisterne havde lavet om til en synagoge, bliver Toraen, når den tages frem fra sin plads bag forhænget [derriere les rideaux], båret rundt i armene på en mand eller et barn ... Børn, der har oplevet det pragtfulde ved denne højtidelighed, specielt de, der var i stand til at give en hånd med, drømmer måske om det længe efter, drømmer om der at arrangere alle stumperne af deres liv.