Etikken som første filosofi - Lévinas, Emmanuel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. Forbindelsen mellem erkendelsen, forstået som interesseløs beskuelse, og væren er ifølge vores filosofiske tradition selve det forståeliges sted, selve forekomsten af mening.