Det nykonservative oprør - Morell, Lars (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Metode Jeg tilhører den generation af humanistiske akademikere, som har rod i 70'ernes studenterbevægelse. Dengang var det en selvfølge, at en student på et humanistisk fakultet havde et grundigt kendskab til politik og økonomi. Faktisk blev selv æstetiske fænomener såsom litteraturen betragtet gennem den politiske og økonomiske synsvinkel.