Middelalderen i dag. En samtale med Georges Duby - Gallo, Max; Lannes, Sophie (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1986)
L' Express: Er det nyttigt for vort samfund cg vores erkendelse at være middelalderhistoriker i dag? Eller er det en slags luksus?