Den intellektuelles grav - Lyotard, Jean-Francois (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1986)
Den socialistiske regerings talsmand opfordrer de "intellektuelle" til at indlede en debat om den "forandring", som Frankrig behøver for at indhente sin "forsinkelse" på det økonomiske og sociale område.