Dialektik, forskel og svag tænkning - Vattimo, Gianni (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1986)
Den svage tænkning, hvis hovedtræk skal indkredses i dette essay, er forbundet med dialektikken og forskellen på en måde, der ikke først og fremmest og udelukkende kan betegnes som "overvindelse", men må snarere defineres ved hjælp af Heideggers term Verwindung - en term, der selv kun kan forstås inden for en "svag" opfattelse af tænkningen.