Umberto Ecos labyrinter – samtale med Mario Fusco - Frandsen, Finn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1985)
Da De udgav Rosens navn i 1980, var De allerede kendt som forfatter til en række bøger -essaysamlinger og teoretiske værker hovedsageligt om æstetik og semiologi. Hvorfor denne første roman?