Svar på spørgsmålet: hvad er det postmoderne - Lyotard, Jean-Francois (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1983)
ET KRAV Vi befinder os i en periode præget af slaphed, jeg taler om tidens tendenser.