Heidegger og digtningen - et mellemværende - Andersen, Jørn Erslev (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Rene Char har skrevet en lille tekst, som han daterer til onsdag d. 26.5.1976, Heideggers dødsdag. Den lyder således: "Martin Heidegger est mort ce matin. Le soleil qui l'a couche a laisse ses outils et n'a retenu que l'ouvrage. Ce seuil est constant. La nuit qui s'est ouverte aime de preference" (Char, 1983, 725).