Hvad betyder tænkning? - Heidegger, Martin (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den følgende tekst er en oversættelse af Martin Heidegger: "W as heisst Denken ?" fra Vortriige und Aufsiitze, II, Neske, Pfüllingen 1954 (3. oplag 1967).