Filosofien i mellemkrigstidens København - Koch, Carl Henrik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den 2. juli 1931 døde Harald Høffding. Hans position som dansk filosofis nestor og som en central dansk kulturpersonlighed havde i en menneskealder været uanfægtet. Både national og international anerkendelse var blevet ham til del.