Arkitekturen i mellemkrigstidens København - Lund, Niels-Ole (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
København har helt op til 1960'erne haft en slags monopol på arkitekturudviklingen i Danmark. Det var i København, at Danmarks eneste arkitektskole var placeret, og det var københavnske arkitekter, der tegnede de vigtigste bygninger i provinsen.