Etik og narravitet - Kemp, Peter (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Hvad er tiden? Dette er sikkert det mest radikale spørgsmål, som filosofferne gennem tiderne har givet sig i kast med. Siden Platon og frem til den filosofiske fænomenologi i vort århundrede har spørgsmålet om, hvad tiden er, vist sig stadig mere uundgåeligt og fundamentalt for vor forståelse af den menneskelige verden.