Fortsat krige? - Clemmesen, Michael H. (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Hvilke muligheder er der for at udvikle de følelsesmæssige bånd mellem verdens borgere, således at risikoen for fremmedhad mindskes, det fremmedhad, der kan være medvirkende til at få folk til at acceptere krigen, fordi de andre er anderledes?"