Tekstens tab - Rasmussen, René (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
I sidste nummer af Slagmark (nr. 8, 1987), som er viet til en debat om forholdet mellem Freud og Jung, behandles også tekstanalyse i en psykoanalytisk sammenhæng, men der glides måske lidt let hen over forskellen mellem psykoanalyse og tekstanalyse.