At gentænke det politiske over Kant - Sejten, Anne Elisabeth (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
Kant er en af de helt store. Derom har der næppe hersket tvivl blandt franske filosoffer. Således har Kant f.eks. ikke været offer for samme misbilligelse som den, der ofte har været Hegel-læsningens skæbne i Frankrig.