Dømmekraften og det sublime - Ehlers, Anton (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
Skal man tro forord og indledninger til Kants Kritik der Urteilskraft ( KU), er kritikken af dømmekraften den systematiske afslutning på hele den kritiske filosofi.