Frankrig i filosofien - Olesen, Søren Gosvig (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kritik af Vincent Descombes: Moderne fransk filosofi, Modtryk 1986 (fransk originaltitel: Le meme et l'autre, Minuit 1979).