Georges Dumézils værk - Jensen, Hans Jørgen Lundager (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Georges Dumezil døde den 11. oktober 1986. Der er god grund til i den anledning at skitsere udviklingen og perspektiverne 1 en videnskabelig indsats ud over det sædvanlige.