Psykens struktur - Skogemann, Pia (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Et grundlæggende træk ved Jungs analytiske psykologi er, at den opfatter psyken som led i en ikke bare individuel udviklingsproces, men også en artsbestemt.